Actueel

Reizen zonder voetspoor in Leiden

Boekpresentatie en expositie met Frederiek Nelissen & Wil Uitgeest

Op zondag 10 december van 13.30 tot 17.30 vindt in de Zonneboom (De Laat de Kanterstraat 5, Leiden) een bijzondere presentatie plaats. De schilderijen die worden tentoongesteld en in een korte film worden getoond, zijn als beelden opgenomen in het boek, wat eveneens alle aandacht krijgt. Zowel Frederiek als Wil zijn deze middag aanwezig, en gaan graag met u in gesprek. Ook is het boek te koop.

Reizen zonder voetspoor in Den Haag

EXPOSITIE  met schilderijen van FREDERIEK NELISSEN

18 okt. – 24 nov.

U bent van harte welkom binnen de openingstijden van het Vreedehuis

Vreedehuis
Riouwstraat 1
2585 GP Den Haag

Aanmelden wordt gewaardeerd : [email protected]

Bekijk hier de video

De grote liefdesdaad

Aan de hand, van een tedere vertelling voor volwassenen,
beleven wij de reis die de ziel doormaakt tussen de dood en een nieuwe geboorte. Een verhaal over twee kleine meisjes, en de machtige sferen van de planeten en de sterrenwereld. En hoe alles met elkaar verbonden is.

‘Uit de verf komen’

Is het motief van een serie schilderijen .

In deze serie zijn een aantal grote doeken   ( 1.20 x 1.00)  te zien waarin steeds één kleur de hoofdrol speelt. Zoals  karmijnrood , oranje,  goud, diep rood ,indigo en smaragd groen. Wat wil het oranje, het karmijn of het diepe rood? Hoe kunnen deze  zó  uit de verf komen dat ze zichtbaar kunnen worden in wie zij in wezen zijn…net als een mens die zichtbaar kan worden doordat zij gezien wordt… Welke andere kleuren kunnen in dit kleurgesprek de hoofdpersoon versterken? .Een onderzoek….